Nagydorogon vagy Budapesten dolgozol?
Erre egyszerű a válasz: Bárhol, ahol szeretnétek! Egyébként ingázom a két település közt, a Stúdióm Nagydorogon található, de a napjaim zömét Budapesten töltöm, itt élek. De bárhol, bármilyen kalandra kapható vagyok!  Utaztam fotózásért már Finnországba és Spanyolországba is, volt már például, hogy jegyes fotózásért is Szlovéniáig mentünk. Szóval? 
Egyedül fotózol?
Alapvetően teljesen egyedül viszek mindent. 
Hogyan írnád le a stílusod?
Őszinte, érzelemdús, önfeledt és természetes. Mivel ez a szerelemszakmám, minden egyes fotózás egy élmény nekem, az alkotás és az önfeledt érzelmet szövetsége, amit szeretek veletek együtt megélni és közben örökkévalóvá tenni. Egy kicsit nyers, egy kicsit ‘moody’ de a végletekig őszinte, úgy ahogyan én is. 
Nálad hogyan zajlik egy fotózás?
Együtt ötletelünk, tervezünk, majd indulhat is a kaland! Nincsenek kényszeres pillanatok, semmi sem ciki (a vicceimen kívül)  Az első perctől bízni fogtok bennem és nagyon fogjátok élvezni! Nyitott vagyok, közvetlen és igyekszem mindig megteremteni azt az aszmoszférát, amiben Ti a legjobban érezhetitek majd magatokat. Gratanált a nevetés, jó kedv. 
Tényleg fotózol Drónnal is?
Igen!  Akár egyéni, családi fotózásoknál is használható, de esküvőknél, jegyeseknél is rendszerint előkerül. Szép égkövek a teljes sorozat részeként.
Nem vagyunk fotogének, van esélyünk jó képekre?
Szinte minden fotózás elején elhangzik ez a mondat. Mindig igyekszem kihozni a maximumot mindenkiből, és azt, hogy megnyíljatok előttem és jól érezzétek magatokat. Elvégre egy sugárzó személynél nincs szebb, nemde? 
Megkapjuk a nyers képeket is?
Semmilyen esetben sem adok nyers képeket. Egyrészt azért, mert RAW formátumban fotózom, ami egy veszteségmentes képfile és szinte csak Photoshoppal lehet megnyitni, egy nyers adathalmaz. Másrészt pedig azért, mert az én szellemi termékem, az alkotásom, a művészetem, aminek része a képek elkészítése és ugyanúgy az utómunka is, úgy válik egy egésszé. 
Videót is készítesz?
Az All we have just stories 2020-tól videós crew-val is bővült, így kérhetitek az esküvői fotózással csomagban vagy különálló szolgáltatásként is nem csak esküvőkre, rendezvényekre, reklám filmekre és brand építés céljából is.
Mi van, ha rossz lesz az idő ?
A kisebb fotózásokon (kismama, család, egy éves születésnap, stb.) mindig rugalmas vagyok az időpontokkal, elvégre az én érdekem is, hogy minden a lehető legjobb legyen, az esküvőknél meg NANÁ, hogy részemről biztosítva lesz a B és C terv is! Annyi viszont szent: Ború, köd, eső sosem az ellenségünk! Baromi jó képeket lehet így is készíteni, csak rövidítve. A kérdés csak az, hogy bevállaljátok-e 
Hogyan tudunk lefoglalni fotózásra?
Itt az ajánlatkérés fül alatt két megoldás közül is választhattok, de e-mailben is elértek az info@allwehavejuststories.com címen, illetve a facebook oldalamon is üzenhettek. Előfordulhat, hogy csak egy-két napon belül kaptok választ, ha meghaladja a 4 napot, kérlek írjatok egy emlékeztetőt nekem, mert meglehet, hogy nem ért el hozzám az üzenetetek. 
Neked vannak kellékeid a különféle fotózásokhoz?
A stúdióm bővelkedik 0-1 éves kor közötti fiú és lány kisruhákkal, fejpántokkal, kiegészítőkkel, a kismama ruhákról nem is beszélve. Ezeket folyamatosan bővítem, cserélem az aktuális trendeknek, igényeknek megfelelően. Mivel a stúdióm alapvetően egy StyledStudio, azaz szezonálisan van berendezve különféle részletgazdag kellékekkel, onnan bármi bármikor mozdítható. 
Szabadtér vagy stúdió?
Szabadtér! De díjazom az otthon készült LifeStyle jellegű fotózásokat is. A stúdióban pedig törekszem az élmény adta pillanatok megörökítésére, hogy minél természetesebb legyen.
Back to Top