Virág vagyok, 
az All we have just stories fotográfusa
2010 óta vagyok a fotográfia szerelmese és azóta nem telik el úgy nap, hogy ne foglalkoznék vele valamilyen formában. A kezdetektől a porté fotózás a fő vonalam, mindig is az emberek és az ő érzelmeik, történeteik érdekeltek igazán. 
Egymás után kétszer voltam az Év Diákfotósa, 2018-ban két esküvői fotóm is a legjobb 9 közé jutott két kategóriában, 2020-ban pedig dobogós helyen végzett egy képem az Év Esküvő fotósa pályázaton. Összességében 16-szor értem el dobogós helyezést hazai és nemzetközi pályázatokon. 2020-ig Virdzso photo név alatt alkottam, azóta viszont All we have just stories-ként találjátok meg a munkám. 
Az első esküvőmet 2013-ban fotóztam, a stílusom leginkább természetes, minimalista, telis tele őszinte pillanatokkal és energiával. 
Az esetek 98%-ban energikus, pozitív és humoros vagyok, ezeket általában igyekszem a fotózásokon is megmutatni és megteremteni azt a légkört, amiben mindannyian komfortosan és lazán tudjuk magunkat érezni.
Nem csak esküvőket, páros, kismama, családi, baba, gyermek és brand fotókat is készítek. 
A fotózás mellett az utazás a másik nagy szerelmem, így nem véletlen, hogy a stílusom fő jellemvonása a természetesség.
Máté és Balázs vagyunk, 
 az All we have just stories videósai

A barátságunk középiskoláig vezethető vissza, akkor vesztünk el együtt végleg a filmes világ éterében és kezdtünk rövid filmeket, videókat készíteni. Ezek közül több is díjnyertes lett különböző pályázatokon. Az élet egy időre külön országba sodort minket, most pedig újult motivációval, még több tapasztalattal: Többek között esküvői kisfilmeket készítünk.
Forgatókönyv írás, Filmrendezés, Média design
Ha pár szóban kellene összefoglalnunk az alkotói hátterünk, ezek a szavak szerepelnének a listán. Mindketten írtunk és rendeztünk kisfilmet, reklám filmet, vittük “vászonra”
az elképzeléseinket, történeteinket.
Máté a MOME-n végzett média design szakon, ő felel a videóink
vizuális látványáért, Balázs pedig a videók vázáért és azért, hogy ezek a vázak megteljenek jelentéssel és történetekkel.
Back to Top